AL 10 JAAR ALLE KAARTEN
ONDER ÉÉN DAK!

Over Kaartenhuis

Over Kaartenhuis

Kaartenhuis biedt alle kaarten onder één dak en  is sinds 1999 het online platform voor het met name (gratis) versturen van e-cards voor alle gelegenheden. De website heeft jaarlijks negen miljoen unieke bezoekers, die miljoenen e-cards versturen. Daarnaast is het mogelijk om online een wenskaart te maken en te versturen, of om per GSM een kaart te versturen, de zogenaamde m-cards. Ook biedt de site een scala van mogelijkheden om te downloaden, waaronder ringtones, screensavers en games. Kaartenhuis werd zowel in 2005 als in 2006 tot ‘Website van het jaar’. Kaartenhuis is sinds mei 2008 onderdeel van Greetz, de online echte wenskaartenservice.  www.kaartenhuis.nl.

Partnerships

Kaartenhuis is altijd op zoek naar partners om de bezoekers leuke diensten aan te bieden. Denkt u een goede propositie te hebben voor Kaartenhuis dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Advertising

Op Kaartenhuis hebben we meerdere posities waarop u kunt adverteren. Met meer dan 50.000 bezoekers per dag hebben we een groot bereik. Als u meer wilt weten over het profiel van onze bezoekers kunt u contact met ons opnemen we helpen u graag verder.

Naast gewone bannering kunt u ook denken aan bannering in een bepaalde categorie, sponsoring van een categorie, gesponsorde e-cards en tekstlinks in de nieuwsbrief. Heeft u zelf andere ideeën of vragen dan horen we die graag!

Ideeënbus

Bent u een gebruiker van Kaartenhuis en heeft u een goed idee dan kunt u dat in onze virtuele ideeënbus stoppen. We zijn altijd bezig met het verbeteren van de website en uw ideeën zijn voor ons heel waardevol.

Contact
Wilt u over een van de bovenstaande onderwerpen contact met ons opnemen dan verzoeken we u dat via de contact pagina te doen.

Copyright © 1998-2016 Kaartenhuis